23 Nisan 2012 Pazartesi

HAFTANIN STİLİ:

 

  DERİN MERMERCİ

Bu hafta bu bölümüm için oldukça geç kaldım özür diliyorum sizlerden..Bu hafta Derin Mermerciye yer vermek istedim oldukça şık bir bayan kendisi.Rahat giyinmeyi her zaman daha fazla tercih ediyor.Hermes aşığı olduğunu defalarca dile getiriyo ve tüm renklerine sahip denilebilir:)Bazen çok abartılı bazende inanılmaz sade giyiniyor ama sade giyindiğinde bile şıklığını elinden bırakmıyor.





siyahlara bürünmüş bir derin mermerci ama kusursuz fiziği ile başarılı gözüküyor,gerçekten stil deninince akla ilk gelen isimlerin başında geliyor kendisi ..





 leopar ve derinin uyumunu burada çok sevdim!!







TREND : BLAZER CEKET


Bu yılda blazer ceketler rövanşda.Rahatlıkla kullanılabililr bu ceketler bizler tarafından oldukça sevildiler.Cıvıl cıvıl renkleriyle kalbimizi bu yılda fethetmeyi başarmış gözüküyorlar.Çicekli modellerinide unutmamak lazım tabikide!! Onlarda bir harika.Hadi kızlar hemen dolabımızı renkli blazerlarla donatıyoruz:)) Özellikle pantolon ve şortlarla mükemmel ikili oluyorlar,hem rahat,hem şık,hemde spor bir görünüme sahip oluyoruz .Yoksa sizin hala dolabınızda yokmu?