31 Ocak 2013 Perşembe

Dekoltenin Lideri 'Sırt'


Dekolte olmassa olmazdır kıyafetin, her zaman şunu savunurumm kıyafette bi yerde dekolte hoş durur diye bunu tekrar tekrar söylüyorum..Asillik ,zerafetlik,şıklık bir yerde olunca oluyor,sırt dekoltesi,göğüs dekoltesi,bacak (yırtmaç) hepsi bir arada olmamalı...


Geçen sene olması lazımdı,Hülya Avşar O ses Türkiyeydi galiba,siyah bir elbise giymişti,her yerinden dekolte fışkırıyordu,vücudunu sergilemek dşında hiç birşey değildi,Hülya Avşarının yüzünü,saç rengini beğenirim ama gerçekten o gün tam bir fiyaskoydu..Şıklık adına hiç birşey yoktu..Elbisenin resmini bulamadımm.. Demek istediğim dekolteyi gerçekten bir yerden gösterince şık oluyor..


Hakan Akkayanın dediği gibi bir yerde yıldız olsun birden fazla yerde yıldız olmasına gerek yok. Odaklanılması tek bir yer olsun fazlasınaa gerek yok,insanların gözlerine yormaya hele ki hiç gerek yok.Karmaşık olmaya hiç ama hiç gerek yok !! En önemliside böyle birşeyee cesarat etmeden önce sırt güzelliğide önemlii,bikini izi,yara,sivilcee gözükmemelii !!!


Gelelimmm günlük elbiselerde ve kırmızı halıdaki sırt dekolteleree..