10 Eylül 2012 Pazartesi

Türkiye Moda Yazarları: Anna Dello Russo for H&M

Türkiye Moda Yazarları: Anna Dello Russo for H&M:


Anna Dello Russo’nun hayel gücü nerelere dayanıyor,nelerden böyle ilham alarak ortaya muazzam bu koleksiyonu çıkarmış bilmiyorum ama altına çizerek söylüyorum harika!! Satışını dört gözle bekleyenlerdenim.Fiyatlarıda herkesi zorlamayacak diye duydum .Zaten H&M in fiyatları oldukça diğer markalara göre uygun.Aramızda kalsın Anna Dello Russo 4000 çift ayakkabıya sahipmiş:)Defilelerin,davetlerin vazgeçilmezleri arasında..Kısacası yine konuşturmuş tüm yeteğeni!! 4 Ekimde satışa sunulacaktı ama şuan 4 Ocak deniyo..Dünyada 140 mağazada satışa çıkacak hadi artık çıksın diye gün sayıyoruz.Bakalım neler varmış bu muhteşem koleksiyonda..


Bu muhteşem valiz çınlığının doruklarında.Altın işlemeler göz alıcı güzellikte.Bu valize 149 dolara sahip olabiliriz..


 Koleksiyon ortaya çıkarırken yaratıcı zekayı ne kadar iyi kullandığın kanıtı..


Bu arada köpek aksesuarları kendi köpeğiymiş:)





 
 Ayrıntılarda gizli tüm incelik,tüm kadınları mutlu etmeyi amaçlamış bence başarılıda olacak gibi gözüküyor.Her zevke uygun modeller göze çarpıyor.Romantik parçalar ilk göze çarpan unsurlar.





 'Bu işbirliği beni çok heyecanlandırıyor.H&M özel bir projeye ilk kez bir Moda Direktörü'nü dahil ediyor.Bu moda da büyük değişimin göstergesi.Bunu yönetmek için seçilmiş olmaktan dolayı hem çok heyecanlıyım hem de çok mutluyum.Bulunması çok zor ve özel aksesuarlar yaratmak istedim.' diyor..

Türkiye Moda Yazarları: Kim Kardashian Stili..

Türkiye Moda Yazarları: Kim Kardashian Stili..:

 Kim Kardashian stilini sitemizde çoğu arkadaşımında sevdiği kanısına vardım ve Kim nasıl giyiniyor,neler tercih ediyor onlara bakalım dedim.Kim Kardashianı ben açıkcası beğenmiyorum ama stiline bayılıyorum,beni yansıtıyor belkide ondan..Aslında sürekli aynı giyiniyor.Bizi çeken nedir onda bilmiyorum ama çekiyor birşeyler ve Kim  adından söz ettirmeyi başarıyor..Balık etli bir bayan olmasına rağmen oldukça cesur ve istediği herşeyi giyiyor!Hermes çantaları ,Christian Louboutin ayakkabıları,blazer ceketleri,deri jeanleri ve diz üstü çizmeleri olmazsa olmazı.Resimlere baktığınızda bunları göreceksiniz.Giydiği kıyafetlere ayrı bir hava kattığına inanıyorum ..Kim ne derse desin,isteyen istediği kadar eleştirsin;Kim Kardashian stili diye bir gerçek var!