30 Ekim 2012 Salı

Türkiye Moda Yazarları: # Aksesuar Şıklığı #

Türkiye Moda Yazarları:# Aksesuar Şıklığı # 

Bir yüzük bir bileklik takıp çıkma devri kapandı ..




 Son 2 sezondur aksesuar alanında bir aşırıya kaçış söz konusu diyebiliriz.Arm party,büyük gösterişli kolyeler,enterasan yüzükler,küpeler zaten olay..Şıklık belirleyici parçalar diyebiliriz.Adeta kıyafet kurtarıcılarımız.Bazen diyorum gününe göre aksesuarlar vardır diye kimisi gülüyor.Ama fikrimde ısrarcıyım kendimi ne kadar mutlu hissedersem o kadar takıp takıştırasım geliyor.Ama havamda değilsem o gün aksesuarsızım demektir.Hepimiz öyle değilmiyizdir aslında?



Kolyelere olan ilgi oldukça arttı dedik.Artmakla kalmadı abartıya kaçıldı desek yeridir..Defilelerde bile o kadar çok önem veriyorlarki aksesuarlara..Heleki sokak modasında.. Gösterişli kolyeler her yerde desek yalan olmaz ..Kıyafetin tamamlayıcısı,kurtarıcı herşeyi..Tek bir kolyeyle kıyafetinizin bütün havasını degiştirebilir.Yaka kolyelerede değinmeden geçemicem özellikle bu sezon metal ve gold renklerindeki tasma modelleri favorilerimin arasında.Eee benim olduğum yerde zımba/çivi demezsek olmaz:) Zımba kolyelelerde aldı başını gidiyor.!! :)) 

 


 


Arm party sürekli dile getirdiğimiz,bloglarda çokca yer verilen bir bölüm oldu..Kollarımızı çılgınca dolduruyoruz.Onların birbirlerine vurup çıkardıkları sesler :) ahh o an ne güzel ahenkli bir ses oluşuyor ama :) Birbirleriyle uyumlu mu diye bakmıyoruz! Ne kadar varsa hepsini dolduruyoruz! Takıp takıştırıyoruz!!! Herkes kendi kombinasyonuyla fark yaratacak...




Küpeler aksesuarların başında gelir ..Onlar olmadan hep bir eksiktir kombinlerimiz..Spor,en şıkları,en minicikleri derken hayatımızı kapsayanlar arasına girmiş onlarda..Bu sezon da abartıyoruz ve onlarda büyüyor..