11 Temmuz 2012 Çarşamba

Jean Paul Gaultier 2012-2013 Sonbahar/Kış Couture


Kışkırtıcı bir koleksiyon.Feminen,maskülen oldukça sıradışı bir koleksiyon,siyahın ağırlığından bahsetmeme bile gerek yok ..Asiyim ben diye çığlık atıyo resmen .Transparan üstler maskülenliği fazlasıyla ele almış durumda.Dekoltede sınır tanınmamış..He bu arada şapkalar ve bastonlar oldukça dikkat çekiyor.


















Burberry ve hayvan sevgisi..

Burberry Prorsum 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonu içinde hayvan figurlerinede yer verdi..Kuş ve baykuş baskılı tişört ve kazakları oldukça tatlı gözüküyorlar malesef Türkiyede satışı yok sadece Paris mağazasında yer almakta .







Chanel 2012-2013 Sonbahar/Kış Couture

Chanel yine tarzından ödün vermemiş.Siyah ve gri tonlarının ağırlıkla görüldüğü bu koleksiyonda ara ara pembenin ışıltısınıda görüyoruz.Klasik feminen bir koleksiyon olmuş,genellikle iş kadını tarzında ceketler ve etekler,yüksel belin ağırlıkla tercihi gözlerden kaçmıyor ve alışık olduğumuz tüvit ceketler.. Kısacası hanım hanımcık bir koleksiyon hadi sizlerde bir bakın.











 










Elie Saab 2012-2013 Sonbahar/Kış Couture


 Elie Saab ve yine muhteşem bir koleksiyon.Şampanya,pembe,mavi tonların kullanıldığı koleksiyonda Elie Saabla bütünleşmiş transparanlıkdanda tabiki taviz verilmemiş:)Herzamanki gibi çizigisini hiç bozmamış.Osmanlıdan esinlenilmiş birazda..Tül,dantel,ışıltıl inci kumaşlar kullanılmış.Derin sırt dekoltelerin yanında muhteşem göğüs dekolteleride göz alıcı,ben özelleikle kemer detaylarına bayıldım.Göz alıcı bu koleksiyona sizlerde bir göz atın ..







Siyahdan vazgeçemeyenler içinde ok tam 12den isabet etmiş diyorum:) Derin bacak yırtmacından,kemer detaylarından,gögüs dekolterinden,tranparanlığa herşey kusursuzca..