6 Ekim 2012 Cumartesi

Türkiye Moda Yazarları: Kış Gelince Yardımımıza Koşan Çizmeler

Türkiye Moda Yazarları: Kış Gelince Yardımımıza Koşan Çizmeler:

Uzun zamandır post  yayınlamıyordum,canım galiba birşeyler yapmak istemiyordu,herşeyden uzak kalma gibi bir fikrim olmuştu neyseki kısa sürede geçti ve geri döndüm:)Malum sonbahara girdik artık sıcak havalar uzaklaşacak diye beklerken pek öyle olmadı ama:) en azından biz yağmurlar için önlemimizi,kış için alışverişlerimizi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz diye düşünüyorum.En vazgeçilmez aksesuarımız tabiki çizmlerimiz..Onlar olmazsa olmazlarımız diyoruz!!  Ben sizlere birazcık birşeyler paylaşacağım.Bakalım sizlerin yorumları nasıl olacak..Sezonun en hit parçalarına ve artık klasikleşmiş parçalara göz atacağız.Sizler neler tercih edeceksiniz sabırsızlanıyorum.

 Hunter:



  İlk olarak Hunter diyorum!! Ben aşığım tüm renklerine neredeyse hepsi benim olsa hayır demeden giyerim.Sanırım öyle birşey yapsam annem beni ne yapar bilmiyorum:))Ayrı bir havası olduğuna inanıyorum.Siyah tercih edenler sıradan herşeyle kombinleyebilirler.Ama renkli tercihde bulunanlar sade mi sade,giyinip herhangi bir rengiyle patlatmak diyede bir gerçeği uygulayabilirler:) Simsiyah bir kombine bürünüp ''mor'' hunterla patlatabilirsiniz diyorum ve susuyorum:)Parlayan bir yıldız işte tam anlamıyla..




Ugg:



Iyy ugg mı diyenleri duyuyorum:) Kızılay dağıtmış gibi herkesde var diyenlerde çoğunlukta,ama ben ısrarla söylüyorum ki kışın en sıcak tutabilecek çizme!!Şimdi sırası,modası değil diyenler unutmayın başındada söylemiştim,kış aylarında en klasikleşmiş çizmelerdende bahsedeceğiz demiştim benim tercihlerim arasında sürekli zirvede Ugglar ..Çünkü onlar ayağımdayken ayaklarım hep bir sıcak ve mutlu:)Türkiyede en çok tercih eden ünlü Çağla Şikel Altuğ herhalde.Beni tanıyan herkes bilir kendisini nasıl beğendiğimi..


Düğmeli modelleri oldum olası sevmemişimdir..

Kısa olanlarda pek ilgimi çekmiş sayılmaz..


Benim favorim bu sezon parlak olanları ama kısa değil..Uzun olucak ve parlak olucak !!

Kısa olarak tek beğendiğim bu sanırım..Çok parlayabilir ama bence en mükemmeli..


Türkiye güzelimizi örnek verelim bu arada demiştim kış boyu Çağla Şikel tercihini Ugg botlardan yana kullanıyor diye...Modası geçmicek benim için.Diyorum ya bu sadece benim fikrim ve ben beğenerek giyiyorum beğenmeyenlerde olacaktır ve olduğunuda biliyoruz:)
Kovboy Çizmeleri:

İlk mangonun sonbahar-kış katologuna baktığımda asla giymem dediğim bir modeldi,sanırım yine büyük konuşmamım cezasını çekicem:) Sürekli elime alıp ve sırf yok yok giymem dediğim için geri bırakıyorum. Sanırım bende onlardan bir tane dolabıma ekleyeceğim:)Ama zımbalı olanlarından:))


Burberry Çizmeleri:

Tabiki Burberry siz Sonbahar-Kış geçmez! Kotlarla,taytlarla,şortlarla,elbiselerle kısaca herşeyle rahatca kombinlenecek parçalar..


Yine her zaman ki son bölümde ve benim söyleceğim ufacık şeyler var..
Sadece bu paylaştıklarım değil tabiki bu sezon önde olan parçalar ama bunlar benim içime sinen ve en çok tercih ettiğim çizme modelleri ve markaları.Ama 2012 de de bunların yeri hep ayrı olacak diyorum ve sözü sizlere bırakıyorum..