17 Eylül 2012 Pazartesi

Türkiye Moda Yazarları: ZIMBA ve ÇİVİ Heryerde !!

Türkiye Moda Yazarları: ZIMBA ve ÇİVİ Heryerde !!:

Daha önce sizlere ayakkabılardaki bu trendden bahsetmiştim..Hatırlamak isteyenler..Kimimiz korkarak bakıyoruz bu trende kimimiz delisiyiz. Ben  ''delisiyiz''  sınıfındakilerdenim:) Pantolonlarada,kazaklarda,şortlarda,t-shirtlerde,çantalarda,eldivenlerde hatta  trenchcoat bile.. Özellikle yakalarda ''DIY'' projelerinde dahada fazla görüyoruz..Yakalarda zımbalar daha bir güzel,daha bir alıcı duruyor ..Bu trendi sevmeyenlerin gün gelip hayran hayran bakacaklarını umuyorum.Gerçekten ayrı bir havası olduğuna inanıyorum.. Dikkat edin çevrenizdekilere ve 5 kişiden 3 ünde kesinlikle zımbalı,çivili birşeye rastlamak mümkün..Göz alıştıktan sonra neden sevilmesin.'' Moda olan herşeyi giymek zorunda değilim bunuda giymicem diyenler '' bende sizin gibi düşünüyorum ama cümlenizi tamamlarken ayrılıyorum düşüncenizden..Evet şuan ön planda olan bir trend olduğu için paylaşıyorum sizlerle ama emin olun hoşuma gitmese,sevmesem ne kadar moda olursa olsun isterse dünyadaki herkes giysin sevmediğim şeyleri sizlerle paylaşmazdım.İlk önce içime sinnmesi lazım ki sonrasında sizlere samimiyetle paylaşayım.Buda öyle işte küçük olanlarla başladığınızda belkide önyarı kalkacak Şuan farketimde zorla güzellik olmaz sevmek istemeyen tabiki yine sevmez,giymek istemeyende giymez:) Ama sonrasında pişman olmayın diye düşüncelerimi paylaştım..





Özellikle bu cekete bayıldığımı söylemek istiyorum.Şuan anladım ki ben zımbadanda çok çivi detaylıları daha çok beğeniyorum.Asi bir havası belkide ondan..Kendimi görüyorum belkide o çivilerde kim bilir:)


Bu gömlek!! Zaraya her girdiğimde elime alıyorum ve geri bırakıyorum..Yaka detaylarındaki zımbalar,cep kısmındaki zımbalar ince düşünülmüş ve ben çok sevdim!! Etekdeki detayıda gözden kaçırmayın derim bakarmısnız deriye ne kadar da güzel yakışmış.


Pantolon dolabımda mevcut ve adeta bayılarak giyiyorum.O kadar rahat ki,önemli olanda zaten bir kıyafetin içinde rahat olabilmek dimi:)Ama söylemeden geçemicem bağdaş kurduğumda bacaklarım acımıyor değil:)Kombinlemesi kolay,basic parçalarla bence şahane olur..Şahsen ben öyle yapıyorum.



 Özellikle bu sezon Zaranın tüm ürünlerinde neredeyse zımba,çivi detayını görmek mümkün.Bu çantayı kullanmak cesaret ister sanırım:)



O kadar çok resim o kadar çok şey var ki bu trendle ilgili.Hangi birini paylaşacağımı şaşırdım ..
 Son bir kaç birşey ..
  • Özellikle koyu kot gömleklerle zımba detayı oldukça hoş görünüm sağlıyor!
  • Deri ceket ve çivi uyumu asiliğinizi 1000 kat süper bir havaya büründürüyor!
  • Takılarda favorilerim arasında bileklikleri,kolyeleri...
  • Aksesuar demişken eldivenler olmazsa olmazınız olsun ve bir çift zımbalı eldiveniniz olsun süper görünüyorlar !!
  •  Giyeceğimiz sweat t-shirtlerde bile bu detaylar göze çarpacak..
Bu trende gözünüz alışsın ki sizlerde alışabilin..