2 Kasım 2012 Cuma

Yukarı Çekilmeyen Paça Kalmasın!!

Uzun zamandır bu konuyu ele almak istiyordum ama bildiğiniz gibi bir isteksizlik var içimde.. Neyseki bugün bir arkadaşımla yine aynı konuya değindik ve artık kendi fikirlerimide sunmak istedim .. Paçalar yukarıya diyoruz.. Pantolon paçalarını katlıyoruz.. Herkesin alışık olduğu bir durum değil,herkesin göz aşinalığıda yok..Geçen sene daha yeni yeni oluşmuşken bir gün bende okula giderken giymiştim ama benimkisi kendiliğinden katlı bir modeldi ..Hala daha severek giyiyorum,ona sıra geldikçe:)) Bir arkadaşımın arkadaşının yorumunu unutmuyorumm!! ''Hayırdır tuvaletmi temizliceksin'' He canım deseymişim keşke .. Her zamanki bilmeyen biriyle tartışmaya girmek istemediğimden bakışlarımla cevabımı belli etmiştim... Öyle bu konuyu anlatmak istedim çünkü dedim ya bir arkadşımla konuştum diye, o da bu tarz tepkilerden korktuğunu söyledi.. Benimde cevabım sen severek giydikten sonra kim ne derse ne desin sorun yok oldu !! Evet moda olan herşeyi yapıcaz,giyicez diye bir kural,kanun yok.. Önemli olan kendine yakıştırmaktır.Dünyanın en iyi markasının en iyi modacısının en pahalı elbisesi üzerime yakışmadıktan sonra ne yapayım ben modayı..



Ben paçalar yukarıda olduğu zaman ayakkabı tercihlerinde favorim topuklu ayakkabı modellerinden yana oluyor..Özellikle jean,blazer,sivri burun favori 3'lümmm :)


Tercih meselesidir,düz rahat spor ayakkabılarda ama bir  topukluyluyla olduğu kadar şık bir görünüm ortaya çıkmıyor bunuda itiraf etmek lazım..


Cool gözükmek isteyenler,başka bir tarza bürünmek isteyenler..Jean şıklığından bahsetmiştim..İşte anlatmaya çalıştığım tamda buydu!!


Benim söyliceklerim bu konu ile ilgili bunlar:) Nereden nasıl edinebilirim diyenler.. Şuan mangoda tamda bu tarz ve fiyat olarakda uygun (79.90 TL).Zarada bu modellere rastlıcaksınınız. Kısacası tüm markalarda,yada pasajlarda böyle jeanler görmeniz mümkün..Almak istemiyorum ama benimde olsun diyorsanız o zaman bir dar paça kotunuzu kendiniz katlayın ve sizde paçalar yukarı demiş olun !! Bunu yapmak hiç zor değil..