3 Kasım 2012 Cumartesi

Cadılar Bayramında Deniz Kızı Esintisi

KİM KARDASHİAN

 

Kim Kardashian cadılar bayramı için deniz kızı olmuş.Yine Kim yine olay yine farklılık diye düşünsek,düşünemiyorum ama hadi bunları kabul etmiş olalım ama o sarışın peruk nedir? Gerçekten anlam veremedim. Sonuç korkutucu.. Evet Cadılar bayramına uygun olmuş tam bir felakat!! Ama yakıştıramadım,o kadar stilini beğeniyoruz,keyifle takip ediyoruz.. Özende gösterdiği ,gerçekten servet harcadığı da doğru giyimi için .. Ama bu perugu içinde 2000 dolar harcamış tühh tühhh gerçekten vahimin altı bir durum. Buradaki başka birşeyde sevgilisinin çok doğal karşılaması olayı.. Pek bir yorumsuzum diyeceğim bu kadar lafın üzerine olmayacak ama söylenecek fazla birşey yok herşey ortada..  Sarışın deniz kızı ''Kim Kardishan'' için sizinde yorumlarınızı merakla bekliyorum.. 







Sokak Modasından Manzaralar..

Sürekli sokak modası takibindeyiz.. Yurt dışı sokak modası hepimizin meraklı gözlerle takibi altına..Bende sonbaharın havanın psikolojinin bozuk olduğu şu günlerde hepimiz dolabın karşısında saatlerimizi harcadığımızı biliyoruz ayy şunu giysem ya yağmur yağarsa ay çizme giydim ama ya güneşli olursa modundayız sürekli..Bende sizler için sokak modasından bir kaç birşey paylaşayım dedim.Sizler içinde bir göz aşinalığı bir  kolaylık olur kombinlerinizi yaparken ..İyi seyirler:)






Bir önceki postumhttp://dilekkaradag.blogspot.com/2012/11/pacalar-yukarya.html  işte anlatmak istediğim konunun sokak modasındaki örnekleri..