20 Ağustos 2012 Pazartesi

Trend: Kürk!

Son günlerde kendi blogumla pek fazla ilgilenmediğimin farkındayım TürkiyeModa Yazarlarında daha fazla postlar yayınladığım doğrudur,tam orada 2012 nin kış trendlerinden bahsedecekken birde baktım başka bir arkadaş bahsetmiş ee öyle olunca bende uzun zamandır ihmal ettiğim blogumda yer vereyim dedim hazır olan postumu.

2012 kış trendlerinden yavaş yavaş bahsetmeye başlayacağım malum sonbahar geliyor ve yavaş yavaş yazlık kıyafetlerimiz yerini onlara bırakacak.Açıkcası kış aylarını pek sevmem kat kat giyinmeği severim ama kışın kombinlerimi hep zorla mecbur olduğum için yaparım.Çizmelere,montlara zor alışıyorum.Ama kürkler hep cezbetmiştir beni özellikle kürk yelekler.Bugünde size 2012 kışında bizi kürklerin esir alacağını duyurmak istedim.Her markada,her tasarımcı yer vermiş koleksiyonlarında kürklere.AMA ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM HAYVAN KÜRKLERİNDEN UZAK DURUYORUZ!!

 Elie Saab
 Lanvin
 Chanel

 

Ünlüler en çok kürkleri tercih ediyorlar kış aylarında şimdi onlara bir göz atalım. Haşhaş Delevigne-Kate Moss kürklerinin içinde oldukça şık bir görünüme sahipler.Adeta bayıldım ben!!Diğer ünlülerde sıradan kürk yeleklerini giymişler.



 Türkiyede nerede bulabileceğinize gelince sonbaharı atlatınca Zara,HM,Topshop,Mango dan farklı şık kürklere sahip olabiliriz.

Türkiye Moda Yazarları: Bayram Kombini

Türkiye Moda Yazarları: Bayram Kombini: Bayramın 1.gününüde bitirdik.Bizde çok yoğun geçer bayramlar kalabalık aile olunca gelen giden eksik olmuyor,hiç bilmem hadi şuraya el öpmeye bayramlaşmaya gidiyoruz denildiğini. DEVAMI için tıklayın..